Veszprém, Állvány u. 7. Telefon: +36 88 40 77 66 Telefax: +36 88 40 77 66 E-mail: info@alapeuropa.com

AUTOMOTIVE HUNGARY kiállítás

 

Az AUTOMOTIVE HUNGARY kiállítás idén másodszor kerül megrendezésre 2014. november 5–7. között a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban. A kiállítás tematikája lefedi a járműgyártás tervezéstől a kivitelezésig tartó összetett folyamatát.

A kiállításon szinte minden járműipari ágazat jelen lesz. A magyarországi OEM-ek, vagyis az Audi Motor Hungaria Kft., a Magyar Suzuki Zrt., a Mercedes-Benz Manufacturing Hungary Kft. és az Opel Magyarország Kft. mellett a kiállításon bemutatkoznak a TIER1 és TIER2 beszállítóktól kezdve a kutató-fejlesztő, járműipari informatikai és csomagoló cégeken át a szállítmányozó vállalatokig a teljes beszállítói lánc résztvevői.

A széleskörű kiállítói kínálathoz magas színvonalú szakmai programsorozat is kapcsolódik, mely három kiemelt pillérre épül: üzlet / tudomány / karrier.

 

Részletes program, regisztráció és további tudnivalók itt: Automotive Hungary

 

Az AUTOMOTIVE HUNGARY társrendezvénye az AUTÓTECHNIKA Nemzetközi járműfenntartó-ipari szakkiállítás, mely egy helyen, és azonos időpontban hozza össze a gépjármű fenntartó és az autó háttéripari szakma jelenlegi és jövőbeli szereplőit. A rendezvényen bemutatkoznak azon cégek, akik a garázsipar, a szerviztechnika és az alkatrészgyártás képviselői.