Alap Európa Kft

Alap Európa - Quality Support Services

H-8200 Veszprém, Kistó u. 21. Shopfloor:+36209694095 Office:+36209376591 E-mail:info@alapeuropa.com

Megduplázott kapacitás!

Az Alap Európa veszprémi telephelyén a megnövekedett igényekre válaszul üzembe helyezte a második GE Phoenix X-Ray PCBA Analyser típusú ipari röntgenberendezését, amely kifejezetten elektronikai alkatrészek, elektronikus áramkörök nagyfelbontású 2D-s vizsgálatára fejlesztve.

 

A Phoenix x|aminer berendezés alkalmas roncsolásmentes röntgensugaras vizsgálatra, kiváló hatékonysággal, amit az elektronikai gyártmányok, alkatrészek és nyomtatott áramköri lemezek nagyfelbontású igényeihez terveztek.

A berendezésbe korlátlan élettartamú 160 kV / 20 W mikrofókuszos röntgencsövet építettek be. A phoenix x|aminer röntgencső nagy energiája és teljesítménye alkalmassá teszi az elektronikai alkalmazások, beleértve a teljesítmény-elektronika által támasztott követelmények kielégítésre. A rendszert különleges, phoenix x|act base software megoldással szállítjuk. Ez a szoftver a legkönnyebben kezelhető megoldást biztosítja a kézi vagy az automatikus ellenőrzéshez.

Az opcionális „flat panel” detektor HD felbontást biztosít. A szokásos vizsgálatoknál az x|aminer kitűnik a jobb kontraszt / zaj arányával, jobb hiba felfedezési szolgáltatásaival. Az x|aminer konfigurációk nagyobb és nehezebb elektronikai panelok ellenőrzését is lehetővé teszik. 

 

 

Mindkét berendezésünkkel sorozatmérést vagy hibaanalízist vállalunk 7/24 órában az autó- és elektronikai ipar beszállítói számára.