Alap Európa Kft

Alap Európa - Quality Support Services

H-8200 Veszprém, Kistó u. 21. Shopfloor:+36209694095 Office:+36209376591 E-mail:info@alapeuropa.com

Minőségellenőrzés, CSL1, CSL2

Az ellenőrzés és vizsgálat hivatott biztosítani a gyártáskor a jó termékek közé került hibás darabok felfedezését és elkülönítését. Az ellenőrzés végrehajtása a gyártósori ellenőrzést követően tervezett módon történik műveleti-, ellenőrzési utasítás és/vagy vizsgálati terv szerint. A vizsgálat történhet a beszállítónál, az Alap Európa Kft. telephelyén, vagy a termék leszállítása után a vevő területén, a raktárba való bevételezés előtt.

Főbb vizsgálattípusok:

CSL1 – 1-es típusú ellenőrzött szállítás

A vevő a beszállító számára korlátozott időre előírja a kétszer ellenőrzött és megszigorított szabályozású szállítást. A CSL1 vizsgálatot a vevő rendeli el, és a beszállító saját hatáskörében végzi el. Az ellenőrzésre a beszállító saját döntése szerint igénybe vehet külső szolgáltatót. A terméket a sori végellenőrzés után ismételten 100%-ban ellenőrzik.

CSL2 – 2-es típusú ellenőrzött szállítás

A vevő a beszállító számára korlátozott időre előírja a kétszer ellenőrzött és megszigorított szabályozású szállítást. Az ellenőrzésre a beszállító köteles igénybe venni egy harmadik felet, külső szolgáltatót: egy független, erre szakosodott cég ellenőrzi, vizsgálja át a terméket 100%-ban.

ReWoCam03

Ellenőrzött szállítási tevékenységünk három fázisa:

Tevékenységünk folyamata a következő: